2013-05-23 09:26:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Minden jól alakul a munkájában

Napi horoszkóp május 23-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy régi álom szunnyad önben, ideje lenne felébreszteni! Ezt a kissé képzavaros mondatot még kiegészíteném azzal, hogy a legfontosabb mindehhez, hogy végre bízzon magában. Önben rejlik a lehetőség, éljen vele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az elismertség, melyet a hivatalában szerzett jót tesz az önbizalmának. Szerencsére mostanában sokan ki is fejezik önnek hálájukat, és azt, hogy milyen sokra is értékelik önt. Ez jó kiindulópont a mai napon is, és átsegíti egyéb gondjain.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Elérkezett az idő, hogy végre közösen cselekedjen a munkatársaival együtt. Vannak problémák, melyeket semmiképp sem oldhat meg egyedül, ezért muszáj végre megbíznia másokban is. Ha főnök támaszkodjon jobban a beosztottaira!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mostanában alaposan meghazudtolja önmagát, azzal, hogy a szokásával ellentétben túlságosan előtérbe helyezi a saját személyét. Igaz, félig-meddig kénytelenségből, mert a külvilág kényszeríti arra, hogy így tegyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Mostanában alaposan meghazudtolja önmagát, azzal, hogy a szokásával ellentétben túlságosan előtérbe helyezi a saját személyét. Igaz, félig-meddig kénytelenségből, mert a külvilág kényszeríti arra, hogy így tegyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Váratlan események zavarják meg a lelki nyugalmát. Ezt lassan nem is értem, hiszen az utóbbi időben már alaposan hozzászokhatott a váratlansághoz. Alkalmazkodjon, és tanuljon meg elengedi dolgokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A munkájában minden nagyon jól alakul. Szorgalmasan tevékenykedik, és ez most igen kifizetődőnek is bizonyul. Ha eddig valamit hitelbe, vagy csak kevés pénzért tett, most végre termőre fordulhat ez a befektetése is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ideális nap ez bármilyen munkahelyi konfliktus hatásos kezelésére, feloldására. Az eddig elnyomott feszültségek kirobbannak, de éppen ez a konfliktus ad lehetőséget a végleges rendezésre. Jobb ez, mint az elnyomott düh és harag.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jobb lenne, ha megőrizné a hidegvérét, és akkor sem esne pánikba, ha váratlan helyzetbe kerül. Könnyen lehet, hogy olyan emberrel találkozik ma, akinek a jelenléte valamiért zavarba hozza. Kezelje lazán a dolgot!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szorgalmasan és nagy lelkesedéssel veti bele magát a munkájába. Méghozzá annál szorgalmasabban és lelkesebben, minél újabb és nagyobb kihívást jelent az önnek. Ha ön új söprű, akkor nagyon jól söpör.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon olyan munkát végez, ami inkább szórakozás, mint kötelesség az ön számára. Könnyedén megtalálja a hangot azokkal is, akikkel együtt kell dolgoznia. Azok is inkább barátok, mint pusztán kollégák.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Már kora reggel rájött, hogy nem alakulhat minden úgy, ahogy azt eltervezte. És ez végre nem elkeseríti, hanem inkább örömmel tölti el. A váratlanság mindig magában rejti a jó fordulat lehetőségét. Ezt már megtanulta.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: